Dagsorden

18. mødedag, onsdag den 4. november 2009, kl. 00:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 86
Beslutningsforslag om at Grønlands Selvstyre tiltræder anordning om ikrafttræden for Grønland af lov om ændring af adoptionsloven samt ikrafttræden af Haagerkonvention af 29. maj 1993 om beskyttelse af børn og om samarbejde med hensyn til internationale adoptioner.
(Formanden for Naalakkersuisut)

Imm./pkt.: 97
Forslag til Inatsisartutlov om ændring af landstingslov om fiskerifinansieringspulje.
(Medlem af Naalakkersuisut for Fiskeri, Fangst og Landbrug)

Imm./pkt.: 100
Forslag til Inatsisartutforordning om ændring af Landstingsforordning om førtidspension.
(Medlem af Naalakkersuisut for Sociale anliggender)

Imm./pkt.: 66
Beslutningsforslag om at Naalakkersuisut pålægges at igangsætte et udredningsarbejde, der skal belyse mulighederne for privatisering af de offentligt ejede virksomheder, der drives som aktieselskaber.
(ATASSUTs medlemmer af Inatsisartut: Finn Karlsen, Siverth K. Heilmann, Knud Kristiansen)

Imm./pkt.: 67
Beslutningsforslag om at Naalakkersuisut pålægges fra og med EM 10 at afgive årlige redegørelser til Inatsisartut om Naalakkersuisuts varetagelse af Selvstyrets ejerinteresser i de helt eller delvist Selvstyreejede selskaber, herunder om den økonomiske situation og udvikling i det enkelte selskab, og om Naalakkersuisuts overvejelser og tiltag på baggrund heraf.
(ATASSUTs medlemmer af Inatsisartut: Finn Karlsen, Siverth K. Heilmann, Knud Kristiansen)

Imm./pkt.: 21
Forslag til Inatsisartut-beslutning om at Naalakkersuisut pålægges at udarbejde en undersøgelse af undervisningsniveauet på de videregående uddannelser i Grønland. Undersøgelsen skal være sammenlignelig med tilsvarende undersøgelser i den vestlige verden.
(Medlem af Inatsisartut Niels Thomsen, Demokraatit)

Imm./pkt.: 57
Udsat til FM 2010
Beslutningsforslag om at pålægge Naalakkersuisut senest i 2010 at fremlægge forslag til ændring af gældende forordning om leje af boliger, hvorefter der ydes et boligbørnetilskud, der reducerer den månedlige husleje med 7,5 % for hvert hjemmeboende barn under 18 år. Der skal dog maksimalt kunne gives reduktion for op til 6 hjemmeboende børn under 18 år.
(Siumutgruppen i Inatsisartut)

Imm./pkt.: 95
Forslag til: Inatsisartutlov om ændring af Landstingslov nr. 18 af 31. oktober 1996 om fiskeri.
(Ændring af formålsbestemmelse, oplysningspligt i forbindelse med administrative formål, statistiske formål og kontrolformål, medtagelse af fiskeriobservatør samt indførelse af brugerbetaling)
(Medlem af Naalakkersuisut for Fiskeri, Fangst og Landbrug)