Dagsorden

17. mødedag, onsdag den 18. October 2017, kl. 11:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
(Formandskabet for Inatsisartut)

Imm./pkt.: 116
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Anlægsudvalget vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om at Naalakkersuisut pålægges til EM2018 at redegøre for fordelene og ulemperne for det kommunalt ansvar for beredskabet for hurtige initiativer i forbindelse med katastrofer og katastrofelignende tilfælde, samt hvilke beredskabsmateriale der reelt er behov for.
(Medlem af Inatsisartut Bendt B. Kristiansen, Inuit Ataqatigiit)

Imm./pkt.: 67
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Fiskeri-, Fangst- og Landbrugsudvalget vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut pålægges inden i løbet af af 2018 at omdele en redegørelse for etableringen af en internetportal, som samler og løbende opdaterer indhandlingspriserne (kr./kg.) i fiskeriet. Redegørelsen skal indeholde en vurdering af, hvad etableringen og vedligeholdelsen af en portal vil koste, herunder hvordan portalen eventuelt kunne opbygges – og hvilke økonomiske og konkurrencemæssige konsekvenser som portalen må antages at indebære for erhvervet.
(Medlem af Inatsisartut Henrik Fleischer, Partii Naleraq)

Imm./pkt.: 53
2. beh. FM 2018
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at Naalakkersuisut på EM 2018 pålægges at fremsætte et forslag til ændring af Inatsisartutlov om indkomstskat, således at selskabsskatten for fuldt og begrænset skattepligtige selskaber mv. nedsættes til 20 % med virkning fra 1. januar 2019.
(Medlem af Inatsisartut Randi Vestergaard Evaldsen, Demokraterne)