Dagsorden

16. mødedag, onsdag den 26. October 2022, kl. 10:00
Punktnummer / Behandlingsdatoer
Forslagstitler
Imm./pkt.: 2
Redegørelse for dagsordenen.
Formandskabet for Inatsisartut

Imm./pkt.: 123
Æændringsforslag 2. beh. fremsat af Naalakkersuisut vedtaget.

Imm./pkt.: 76
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Naalakkersuisut vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at pålægge Naalakkersuisut at opstarte et pilotprojekt i Tasiilaq, hvor borgere uden arbejde opkvalificeres inden for pleje og omsorg med henblik på at kunne få beskæftigelse i pleje- og omsorgssektoren. Pilotprojektet skal være igangsat så tidligt som muligt og skal løbende evalueres med henblik på at udvide projektet på landsplan.
Medlem af Inatsisartut Anna Wangenheim, Demokraatit

Imm./pkt.: 28
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Naalakkersuisut vedtaget.
Forslag til Inatsisartutbeslutning om, at pålægge Naalakkersuisut at udarbejde en prioriteringsplan for vedligehold, udvikling og nedtagning af de havneanlæg, der er bibeholdt i selvstyreregi, som fremgår af Sektorplan for havne 2017 - 2027. Prioriteringsplanen skal belyse de scenarier, hvormed man bedst undgår et renoveringsefterslæb i fremtiden.
Medlem af Inatsisartut Harald Bianco, Inuit Ataqatigiit

Imm./pkt.: 131
Ændringsforslag 2. beh. fremsat af Naalakkersuisut vedtaget.
Forslag til inatsisartutbeslutning om at pålægge Naalakkersuisut at rette henvendelse til Rigsmyndighederne med henblik på at afdække om de nuværende forældrekompetenceundersøgelser i tilstrækkelig grad tilgodeser de kulturelle og sproglige forskelle hos grønlandske forældre samt afdække om der er muligheder for at udvikle kulturelt sensitive metoder til vurdering af forældrekompetencerne.
Medlem af Inatsisartut Anna Wangenheim, Demokraterne